Belevágnál a lakókocsizás gyönyörű világába?

Kihagyás után újra kezdenéd, de eladtad a régit?

Nagyobbra, fiatalabbra, jobbra vágysz?

Mi meg találjuk számodra a tökéletes választást!

Gondoltál már rá, hogy milyen lehet körbe járni Európát, magad mögött az otthonoddal? Minden héten más országban felkelni, de mégis minden nap a saját ágyadban aludni? Egy lakókocsival bárhová is mész a nagyvilágban, mindig otthon érezheted magad.

A különböző méretek, elrendezések, gyártók kínálatában mindenki számára megtalálható az ideális guruló otthon.

A kis 2 személyes 700-800 Kilogrammos miniktől kezdve, át a kicsúsztatható praktikus amerikai lakókocsikon keresztül egészen a gigászi 8-9 méteres, kéttengelyes 6-7 személynek is alkalmas fekvőhellyel rendelkező változatokig minden típus megtalálható Angliában, melyek közül a lehető legjobb áron vásárolunk ügyfeleink részére.

Egy megfelelő lakókocsi társ lehet az egész család számára. Egy fárasztó munkás hét után csak felakasztod az autó mögé, bepakolod a legfontosabb dolgokat (vagy akár egy konkrét pakkot is tarthatsz benne, hogy azonnal indulásra kész legyen bármikor), a gyerekekkel bepattantok kocsiba és irány a természet, vagy egy modern kemping, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel.

Szeretnéd a lehető legjobb választást megtalálni, amit a zsebed még elbír?

Nem akarsz heteket eltölteni az ajánlatok keresgélésével, több 100 Km-t utazni egy lakókocsi megtekintéséhez amiről érkezés után már az első percben látszik, hogy sokkal rosszabb állapotú, mint azt neked elmondták?

Vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben, vagy telefonon, és mi segítünk megtalálni a számodra tökéletes választást Angliából!

Ne késlekedj sokat, mert lehet hogy álmaid lakókocsiját épp ezekben az órákban veszi meg valaki más, így könnyen lemaradhatsz róla.